Mijn reisverslaving en creativiteit hebben mij geïnspireerd om sieraden en manchetknopen te maken van vintage muntjes uit Nederland en de rest van onze kleurrijke en culturele wereld.

Naast muntjes ben ik gefascineerd door horloge-uurwerkjes (het is ongelofelijk hoe die kleine uurwerkjes werken, vind je ook niet?), ben ik een enorme bierliefhebber (en maak ik accessoires van de dopjes) en maak ik schilderijtjes en collages met postzegels van over de hele wereld. De wereld is al zo vol met dingen en spullen, eigenlijk probeer ik van het reeds bestaande nieuw te maken: upcycling!

Het liefst maak ik persoonlijke opdrachten: achter iedere bestelling gaat een verhaal schuil. Laat je bestelling bijv. persoonlijker maken door een muntje te laten gebruiken in een bepaald jaartal of uit een favoriet vakantieland of laat een schilderijtje maken met postzegels van Nijntje als kraamcadeau! De mogelijkheden zijn oneindig.

Stuur een berichtje met je verhaal, je vraag of je ideeën: samen creëren we dan een origineel en persoonlijk cadeau voor je lief, je familie of voor jezelf!

Thank you for supporting my dream. Don’t forget yours.

Charlie