Betaalmethoden
Met iDeal en Paypal kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Voor het gebruik van iDeal breng ik geen kosten in rekening.

Mocht er iets mis gegaan zijn tijdens de betaling of heb je geen bankreader bij de hand, dan kan je het totaalbedrag overmaken naar IBAN NL74 KNAB 0259 8837 86 t.n.v.: Handmade by Charlie. Let op: vergeet niet je ordernummer te vermelden bij de betaling.

Verzending en levertijd
Verzending vindt plaats op iedere dinsdag van de week; bestellingen geplaatst t/m maandag 12:00 uur s’middags worden hierin meegenomen.
Je ontvangt automatisch een email wanneer je pakketje op de post is gegaan. Als PostNL meewerkt zou je pakketje binnen 1-2 werkdagen door je moeten zijn ontvangen. Is dit niet het geval, dan verneem ik het graag.
Heb je een spoedbestelling? Stuur altijd eerst een berichtje en vraag naar de mogelijkheden. Ik zal mijn uiterste best doen om de bestelling op tijd te laten aankomen, echter graag eerst even checken!

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,50 en geschiedt via PostNL. Het is ook mogelijk het pakketje via aangetekende post te laten versturen, de kosten hiervoor bedragen € 5,95. Verzending naar het buitenland is mogelijk, stuur even een berichtje en vraag naar de mogelijkheden.

Retourneren
Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je aankoop, dan kan je het artikel binnen 14 dagen na verzending op eigen kosten retourneren*. Neem hiervoor eerst contact met mij op te nemen via info@handmadebycharlie.nl. Retourneren kan alleen als het product in originele en ongeschonden staat verkeerd. Na ontvangst zal het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten, binnen 14 dagen worden teruggestort op het per email doorgegeven rekeningnummer.
In opdracht gemaakte dan wel gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Klachtenafhandeling
Ondanks dat ik continue werk aan kwaliteitsproducten en verbetering hiervan, kan het voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent. Mocht dit het geval zijn, neem alsjeblieft contact met mij op per e-mail: info@handmadebycharlie.nl zodat ik een oplossing kan bieden. Ik wil graag dat iedereen tevreden is, schroom niet om een berichtje te sturen.

Gegevens
Handmade by Charlie
Floris Schoutenstraat 3
2172 SK Sassenheim
E-mail: info@handmadebycharlie.nl

Bedrijfsgegevens:
BTW nummer: NL002062338B78
KVK nummer: 60523913

Bankgegevens:
Rekeningnummer: NL74 KNAB 0259 8837 86
T.n.v. Handmade by Charlie