Charlie, nice to meet you!

Mijn reis verslaving en creativiteit hebben mij geïnspireerd om sieraden en manchetknopen te maken van vintage muntjes uit Nederland en de rest van onze kleurrijke en culturele wereld.

Naast muntjes ben ik gefascineerd door horloge-uurwerkjes (het is ongelofelijk hoe die kleine uurwerkjes werken, vind je ook niet?), ben ik een enorme bierliefhebber (en maak ik accessoires van de dopjes) en ben ik recent begonnen met schilderijtjes maken met postzegels van over de hele wereld. De wereld is al zo vol met dingen en spullen, eigenlijk probeer ik van het reeds bestaande nieuw te maken: upcycle!

Het liefst maak ik custom orders: achter iedere bestelling gaat een verhaal schuil, waarom maak je je bestelling niet nog persoonlijker door een muntje in een bepaald jaartal? Of laat je een schilderijtje maken met postzegels uit zijn thuisland? De mogelijkheden zijn oneindig.

Stuur een berichtje met je verhaal, je vraag of je ideeëncreëren we samen een origineel en persoonlijk cadeau voor je lief, je familie of voor jezelf!

Thank you for supporting me and my dream. Don’t forget yours.

Charlie